Thomas Hoff: ‘Ook toen ik besloot weer naar school te gaan, kreeg ik vanuit Stiek alle support en begeleiding’

Werkte via Stiek als design engineer bij Kiekens-DSH. Gaat nu weer naar school.

Hoe leerde je Stiek kennen?

Op mijn vorige opleiding ontving ik een map waar de schoolfoto’s inzaten. Op deze map stonden een aantal detacheringsbureaus, waaronder Stiek. Na de verschillende bureaus op de map te hebben onderzocht, kwam ik tot de conclusie dat Stiek het meest leek op wat ik zocht.

Wat was het in Stiek wat je aantrok?

Ik vond het erg prettig hoe er werd geluisterd naar mijn wensen. Stiek probeert je echt neer te zetten op een plek waar je je prettig voelt. Andere detacheerders zoeken soms gewoon de plek waar ze je als eerste kwijt kunnen. Ook het contact was erg goed en lekker casual.

Wat vond je specifiek goed aan het contact?

Niels en Tim hebben mij altijd onwijs goed ondersteund. Ik werd altijd goed op de hoogte gehouden en kon altijd even bellen of appen als er wat was, en kreeg dan vrijwel meteen antwoord. Als ik langskwam op het kantoor van Stiek was het ook altijd gezellig. Soms deden we even een potje tafelvoetbal tussendoor.

Hoe heeft Stiek jou specifiek geholpen?

Vooral met het vinden van een plek die bij me past, zowel op werk- als schoolgebied. Na bijna twee jaar via Stiek te hebben gewerkt, leek het me een goed idee om weer terug te gaan naar school en de HBO-opleiding Industrieel Product Ontwerpen af te ronden. Ook bij deze keuze kreeg ik alle support en begeleiding vanuit Stiek. Zo heeft Niels me geholpen met het vinden van de juiste opleiding.

Hoe onderscheidt Stiek zich volgens jou van andere bureaus?
Het contact met Stiek voelde veel persoonlijker dan met andere detacheerders. Ik had vrijwel alleen contact met mijn eigen begeleider, wat ik erg prettig vond. Ook had ik het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd en dat mijn wensen in acht werden genomen. Op die manier kwam ik dan ook terecht bij het bedrijf dat op dat moment het beste bij me paste.