Een succesvolle carrière in de installatietechniek:

dit wordt jouw route bij Stiek

Misschien geef jij de voorkeur aan sleutelen in de praktijk. Of je maakt juist liever de grote plannen op kantoor. Hoe dan ook: wij gaan je helpen.

Oké, dat zie ik wel zitten. Wat is het plan?

Wij hebben met Stiek een groot netwerk. We zijn voortdurend met opdrachtgevers in contact. Ook hebben we veel ervaring in het begeleiden van technisch talent – inderdaad, mensen zoals jij. Die twee werelden, van talent en opdrachtgever, brengen we samen.

Dat doen we door allereerst een helder beeld te krijgen van wie jij bent. Niet alleen van je kwaliteiten, maar ook van je persoonlijkheid. Op basis daarvan kiezen we organisaties die bij je passen. En zodra je met die bedrijven kennis hebt gemaakt, ben jij degene die uiteindelijk bepaalt waar je gaat werken.

Ja, ben je enthousiast? Dan kun je hieronder alvast het stappenplan doornemen.

neem contact op met stiek
Stap #1
Je belt ons even (geheel vrijblijvend uiteraard).

Waarschijnlijk ken je ons nog niet. Daar moet verandering in komen. In eerste instantie raden we je aan om gewoon even te bellen. Desnoods om alleen elkaars stem te horen. Vanzelfsprekend krijg je iemand aan de lijn die al je vragen kan beantwoorden. Je kunt ons bereiken op 072-3034890.

(En nee, er zitten geen verplichtingen aan vast. Dus mocht je nog tijdens dit eerste gesprek denken: eigenlijk is het toch niks voor mij – dan laten we je gewoon weer gaan.)

stiek persoonlijke kennismaking
Stap #2
We nodigen je uit voor een bakkie koffie (thee of fris mag ook).

We willen je graag een keer ontmoeten. Zo kunnen we een beter beeld vormen van wie jij bent. Van wat je te bieden hebt. We stellen je voor aan het team van Stiek, natuurlijk in de hoop – en in de overtuiging – dat je je meteen thuis voelt.

stiek bespreken carrière ambities
Stap #3
We nemen de tijd om je dromen en ambities te analyseren.

Als je een goed gevoel bij ons hebt – en wij bij jou – volgt de diepgang. We willen niet alleen meer te weten komen over je persoonlijkheid en je vaardigheden, maar ook over je dromen. Wat is voor jou een succesvolle carrière? Wat wil je het allerliefste bereiken? Zo schetsen we gezamenlijk je toekomstbeeld.

stiek carrière plan maken
Stap #4
We schrijven een plan om je dromen ook echt te verwezenlijken.

Nu komt het moment waarop we concreet worden. Om de doelen te bereiken die jij voor ogen hebt, hebben we een plan nodig. In goed overleg met jou gaan we dat plan samenstellen. Jouw mening is hierin het belangrijkst. We maken een plan op basis van jóúw wensen.

stiek sollicitatie gespreken bij bedrijven
Stap #5
We regelen gesprekken bij je favoriete organisaties.

Op basis van het plan dat we samen met jou hebben gemaakt, gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar geschikte bedrijven. Daar maken we een lijstje van, en dan regelen we dat jij langs mag komen. Zodat jij kunt beoordelen of je enthousiasme ook na zo’n gesprek overeind blijft.=.

stiek nieuwe vacature bedrijf kiezen
Stap #6
Jij bepaalt bij welke organisatie je gaat werken.

Nu je met alle mogelijke kandidaten een gesprek hebt gevoerd, is het tijd om de knoop door te hakken. Ook hierin ondersteunen we je waar we kunnen. We helpen je om het kaf van het koren te scheiden. Uiteindelijk blijft er eentje over – en dat wordt jouw opdrachtgever.

stiek carrière begeleiding
Stap #7
We blijven je iedere dag intensief begeleiden.

Hoewel je aan het werk gaat voor een andere organisatie, kun je altijd op ons terugvallen. We geven je advies. We bieden je trainingen aan. We coachen je persoonlijk. We doen er alles aan om jou nóg beter in je werk te laten worden. Zodat je blijft groeien, en je in de toekomst een nog grotere uitdaging aankunt.

En? Zie je het zitten?
Dan kun je meteen beginnen door ons te bellen: 072-3034890. We spreken elkaar!

Wij helpen je graag.
Of je nou aan het begin staat van je carrière of al een ervaren professional bent.