Dit is het verhaal van Stiek

Stiek begon als idee van Tim Schouwenburg en Niels Blokdijk, twee jongens uit Alkmaar. Tim en Niels hadden allebei veel ervaring in detachering en recruitment. Ze kenden elkaar uit het wereldje.

Maar ze vonden dat het anders kon. Dat het anders móést. De oudere bureaus waren niet genoeg gericht op het individu. Tim en Niels wilden het technisch talent centraal stellen. Ze wilden niet alleen werk voor iemand vinden, ze wilden het talent ook opleiden en helpen nadenken over zijn of haar grote ambities.

Het ontstaan van een geheel nieuwe vorm

In 2018 kwam het besluit: ze gingen voor zichzelf beginnen. Zo ontstond Stiek, dat inmiddels is uitgegroeid tot een hecht team. Voorop staat altijd het enthousiasme voor de kansen van het technisch talent. Niet alleen de jonkies, maar ook mensen met ervaring worden geholpen om het onderste uit de kan te halen. Hierbij wordt bevlogenheid gecombineerd met Noord-Hollandse nuchterheid. Passie voor het beroep, en gezond verstand om de juiste keuzes te maken.

Wat we doen voor onze vakmensen

Het team van Stiek is gevestigd in een mooi kantoor in de Telefooncentrale. Inmiddels begeleiden we tientallen talenten, jong en oud. Zoals gezegd doen we meer dan alleen het vinden van een baan. We zoeken de juiste vakinhoudelijke trainingen, geven de benodigde coaching en sturen het talent niet naar onze ambities, maar naar hun éígen ambities. Daarbij zijn we niet te beroerd om je een keer uit bed te bellen als je je hebt verslapen. We gaan voor je door het vuur.

Dit is onze missie

Het is ons doel om de beste professionals aan de meest geschikte organisaties te helpen en andersom. We hebben dan ook een groot netwerk in de technische branche. Voortdurend staan we in contact met opdrachtgevers die weten dat wij alleen de beste werknemers leveren. Dat doen we iedere dag met dezelfde energie.

Zo kunnen we nog wel even doorgaan

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen. Wil je meer weten over ons bedrijf? Of wil je ons team leren kennen? Dan kun je altijd langskomen bij ons op kantoor. Je hoeft alleen even te bellen (072-3034890) of mailen (niels@stiek.nl) om een afspraak te maken. Hopelijk tot snel!

Overweeg je bij ons je carrière vorm te geven?
Heel verstandig. Lees dan vooral eens ons strijdplan in 7 stappen.