Binnen 7 stappen je eigen carrière in de bouw:

maak kennis met de route van Stiek

Goed, je studie bouwkunde zit erop. Nu moet je bedenken of je liever gaat tekenen of voorbereiden. Wij staan voor je klaar. We willen niet alleen een baan voor je vinden, we willen je echt een eigen carrière geven.

Oké, interessant. Hoe gaat dat in z’n werk?

Stiek is in de technische wereld een bekende naam – ook in de bouw. Dat betekent dat we een groot netwerk hebben. Daar komt nog eens bij dat we mensen hebben opgeleid om technisch talent zo goed mogelijk te kunnen coachen. Die twee samen – ons stevige netwerk in combinatie met ons vermogen om talent te begeleiden – geeft ons de mogelijkheid om jou verder te helpen.

En dat doen we graag. Maar op een andere manier dan je misschien gewend bent. Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in je diploma, maar ook in jouw specifieke vaardigheden, in je persoonlijkheid – dus in het totaalplaatje. Want op basis van die informatie zoeken wij de organisaties die het best op jou aansluiten. En dan komt het moment waarop jij mag besluiten voor wie je wilt gaan werken.

Nieuwsgierig geworden? Dan raden we je aan om hieronder alvast de 7 stappen door te nemen.

neem contact op met stiek
Stap #1
Een eerste kennismaking aan de telefoon.

Het begint met een belletje. Op telefoonnummer 072-3034890 kun je ons bereiken. Je krijgt meteen iemand aan de lijn die precies weet hoe de vork in de steel zit. We beantwoorden al je vragen. Zo kunnen we elkaar even snel leren kennen.

stiek persoonlijke kennismaking
Stap #2
Even een bakkie bij ons op kantoor.

Na het belletje komt de echte kennismaking. We nodigen je uit om eens bij ons langs te komen. Koffie, thee, cola – wat jij wil. We gaan in ieder geval met je in gesprek voor een wat betere introductie. En we stellen je natuurlijk voor aan ons team.

stiek bespreken carrière ambities
Stap #3
De bespreking van je doelen, dromen en ambities.

Aan alleen een introductie hebben we niet genoeg. We willen meer van je weten, en daar nemen we dan ook de tijd voor. Eerst krijg je een persoonlijke begeleider toegewezen, en daarna analyseren we samen met jou je wensen. Zowel op de korte termijn als de lange termijn. Waar zou je graag willen werken? En waar wil je zijn over tien jaar?

stiek carrière plan maken
Stap #4
De opzet van het strijdplan.

Op basis van je dromen maken we een duidelijk plan. Nog steeds in overleg met jou. Samen gaan we bepalen hoe we jouw carrière het beste kunnen vormgeven. En daarin zijn we zo concreet als we kunnen. Zodat we precies weten wat ons te doen staat.

stiek sollicitatie gespreken bij bedrijven
Stap #5
Op gesprek bij potentiële opdrachtgevers.

Omdat we een duidelijk plan hebben gemaakt, kunnen we makkelijk beoordelen welke organisaties goed bij je passen. Daar maken we vervolgens een lijstje van. Wij zorgen ervoor dat je bij deze organisaties op gesprek mag komen, en daarna is het aan jou om te beoordelen of ze ook echt geschikt voor je zijn.

stiek nieuwe vacature bedrijf kiezen
Stap #6
De uiteindelijke keuze voor een organisatie.

Na je gesprekken met verschillende bedrijven gaan we opnieuw om tafel. We helpen je om erachter te komen wie de winnaar is. En dát wordt het bedrijf waarbij je gaat werken, de komende tijd.

stiek carrière begeleiding
Stap #7
Begeleiding op de lange termijn.

Als je eenmaal bent gaan werken voor dat bedrijf, ben je nog niet van ons af. We houden je in de gaten. Je kunt ons bellen wanneer je wil. We regelen cursussen voor je, en andere manieren waarop je je kunt blijven ontwikkelen. Je eerste opdrachtgever is slechts de start van een prachtige loopbaan.

Nou, genoeg gelezen.
Tijd om je telefoon te pakken: 072-3034890.
Hopelijk tot snel!

Wij helpen je graag.
Of je nou aan het begin staat van je carrière of al een ervaren professional bent.