Ons team

Tim Schouwenbrug

Tim is medeoprichter van Stiek en vanaf dag één verbonden aan het bedrijf. Zijn dagelijkse werkzaamheden zijn vooral ondersteunend van aard. Van praktische tot juridische zaken: vrijwel alle vragen van collega’s komen op Tims bordje terecht. Ook houdt Tim zich bezig met de administratie, marketing en ook niet onbelangrijk: teamuitjes. Als de drukte het toelaat draait hij mee met de recruiters en onderhoudt hij de relaties met klanten.

“Ik woon in Heerhugowaard met mijn vrouw, twee kinderen, hond en twee katten. Naast mijn werk breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn gezin, sta ik graag op de golfbaan en vind je mij (min of meer onder dwang) regelmatig in de sportschool.”

Niels Blokdijk

Niels is als een van de oprichters vanaf de eerste dag verbonden aan Stiek. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aansturen van het salesteam, het begeleiden van collega’s en het onderhouden van de relaties met onze klanten.


“Naast mijn werkzaamheden ga ik er in het weekend graag op uit met mijn gezin. Of het nu een wandeling door de stad is, lekker een taartje eten of uitwaaien in het bos of op het strand. Af en toe tijd voor mezelf vind ik ook fijn. Het liefst ga ik dan padellen, golfen of lekker uit eten met vrienden.”

Michelle Saracu

Michelle werkt als recruiter en houdt zich dagelijks bezig met het benaderen van techneuten. Het uitvragen van hun wensen en behoeften is een van haar belangrijkste taken. Ook verzamelt ze alle benodigde informatie, zodat we deze enthousiaste techneuten kunnen begeleiden naar een nieuwe baan die bij ze past.

“Ik ben Michelle, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend Job en geadopteerde hond Zeus in Assendelft. De afgelopen jaren hebben wij op Aruba gewoond, waar we een geweldige tijd hebben gehad. Nu zijn we terug en alweer bezig met het plannen van onze volgende avonturen.

Buiten mijn werk om hou ik ervan om met vrienden en familie te borrelen, mooie reizen te maken met mijn vriend en te wandelen met mijn hond op het strand. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, mede dankzij het leuke team dat we hebben.”

Linsey Teeling

Linsey is teamleider recruitment. Ze stuurt collega’s aan, helpt bij de ontwikkeling van de recruitmentstrategie van Stiek en voert de plannen in deze strategie ook zelf uit. Van maandag tot en met donderdag is ze op het kantoor van Stiek te vinden.

“Mijn naam is Linsey, ik ben 28 jaar en woon in hartje Alkmaar. Na mijn opleiding Managementassistent ben ik voor KLM gaan werken. Dat was een mooie ervaring, maar na 4,5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Zo kwam ik bij Stiek terecht.

Inmiddels ben ik hier alweer ruim 2,5 jaar werkzaam. Ik begon als recruiter en nu stuur ik het recruitmentteam aan. In mijn vrije tijd ben ik DJ-duo met een vriendin (nieuwsgierig? Onze artiestennaam is Salt & Pepper). Verder doe ik aan tennis, fitness en breng ik graag tijd door met mijn vriend en vriendinnen.”

Nienke van der Eng

Ook Nienke werkt als recruiter en zoekt dagelijks contact met techneuten. Samen met het recruitment team zorgt ze voor het verzamelen van de juiste informatie, met als doel bevlogen techneuten op een plek te zetten waar ze uitgedaagd en gelukkig worden.

“Mijn naam is Nienke en ik woon in Alkmaar. Naast mijn werkzaamheden bij Stiek drink ik graag een borreltje met familie en vrienden en hou ik ervan om lekker te sporten en te tennissen. Ook kun je mij regelmatig op een festival vinden, ga ik graag op wintersport en maak ik mooie reizen.”

Daniël Kloosterman

Daniël creëert als accountmanager de werkplekken voor de kandidaten die zich door ons laten bemiddelen. Daarvoor onderhoudt hij een groot netwerk aan technische bedrijven, verzorgt hij de introductie van de werknemers en maakt hij afspraken voor collega’s. Eenmaal aan de slag begeleidt hij onze collega’s, lost hij eventuele problemen op en is hij het aanspreekpunt voor onze werknemers.

“Ik ben Daniël en ik woon in Alkmaar. Ik ben bij Stiek begonnen als recruiter en ben sinds 1,5 jaar accountmanager. Het begeleiden van techneuten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging geeft me veel energie. Als ik dan ook nog zie dat ze blij zijn met hun nieuwe baan, haal ik daar veel voldoening uit. Ook vind ik het leuk om verschillende technische bedrijven te bezoeken en te zien wat voor unieks zij produceren.

Naast mijn werk kom ik graag ik beweging. In mijn vrije tijd voetbal ik en doe ik aan crossfit. In de weekenden ben ik vaak te vinden op een terras of in een restaurant.”

Tim Schoonewil

Tim werkt als recruiter en zoekt dagelijks contact met techneuten. Met passie voor mensen, interesse in de techniek en een enorme drive past hij perfect bij Stiek! Wekelijks spreekt hij mensen die hij informeert over onze werkwijze en mede begeleid in hun zoektocht naar een goed passende baan.

“Na twee jaar in het prachtige Lissabon te hebben gewoond, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het was een sprong in het diepe, maar vanaf dag één voelde het goed. Naast mijn werkzaamheden als recruiter studeer ik en hoop ik mij te ontwikkelen tot specialist in de branche.

Wat betreft mijn vrije tijd, die vul ik graag met twee van mijn grootste passies: voetballen en tijd doorbrengen met vrienden. Ik vind het heerlijk om te gaan voetballen en mijn energie de vrije loop te laten op het veld. En dan zijn er avonden waarop ik met vrienden voetbal ga kijken en in het weekend een drankje doe. Het is fijn om te weten dat ik, ondanks de afstand die ik met ze had in Lissabon nog steeds zo’n goede band met hen heb behouden.”

Joppe ten Broeke

Joppe is bij ons aan aan de slag als accountmanager en vindt de werkplekken voor de kandidaten die zich door ons laten bemiddelen. Daarvoor bouwt hij aan een netwerk aan technische bedrijven, verzorgt hij de introductie van de werknemers bij potentiële werkgevers en maakt het mogelijk dat onze collega’s kennis maken met organisaties die goed bij ze passen. Eenmaal aan de slag begeleidt hij onze collega’s, lost hij eventuele problemen op en is hij het aanspreekpunt voor onze werknemers.

“Ik ben opgegroeid in Alkmaar en ik woon samen met mijn vriendin. Buiten mijn werk om vind je mij drie keer in de week op het voetbalveld, houd ik ervan om in het weekend een drankje te doen met mijn vrienden en ben ik vaak op stap met mijn vriendin. Als vast logeeradres ben ik regelmatig op stap met onze kantoorhonden.”

Jonne Blokdijk

Jonne, een van de recruiters bij Stiek, richt zich op het leggen van het eerste contact met techneuten. Samen voeren ze gesprekken om te achterhalen wat de kandidaat wil en kan. Jonne onderscheidt zich door haar enthousiasme en sterke communicatieve vaardigheden, waardoor ze kandidaten een gevoel van vertrouwen geeft.
“Hoi, ik ben Jonne! Samen met mijn vriend en twee kindjes woon ik in Alkmaar. Bij Stiek krijg ik de mogelijkheid om me te ontwikkelen op de arbeidsmarkt en ben ik onderdeel geworden van een geweldig team. In mijn vrije tijd sport ik graag, ben ik het liefst buiten en doe graag leuke dingen met mijn gezin en vrienden!”

Daan Schreuder

Daan is de vestigingsleider van Stiek Zwolle. Stiek Zwolle is opgericht op 1 januari 2024 en we zijn vol enthousiasme van start gegaan. Samen met de recruiters legt Daan actief het eerste contact met techneuten en introduceert hij kandidaten bij potentiële werkgevers. Eenmaal aan de slag begeleidt hij onze collega’s en fungeert hij als hun aanspreekpunt.
“Hi! Ik ben Daan. Na een aantal leuke gesprekken met Tim en Niels ben ik sinds januari gestart bij onze nieuwe vestiging in Zwolle! Een uitdaging waar ik enorm veel energie uit haal.
Na werk ben ik groot fan van de racesport, zo staat de 24 uur van Spa-Francorchamps elk jaar weer op de agenda. Omgeven door familie en vrienden is het weekend gevuld met lekker eten en een drankje doen.”