Je eigen loopbaan in de elektrotechniek?

Volg de 7 stappen van Stiek

Of je nou voor binnen- of buitenwerk kiest, voor industriële of gebouwgebonden elektrotechniek: wij willen je helpen om je carrière op te bouwen. Dat doen we door gebruik te maken van ons uitgebreide technische netwerk.
Maar voordat we daarmee beginnen, willen we eerst weten wie jij bent. Daarbij is niet alleen je cv, maar ook je persoonlijkheid van groot belang. Hoe denk jij? Wat zijn je dromen? Pas wanneer we een antwoord hebben op zulke vragen, kunnen we de perfecte organisatie voor je vinden.

Meer weten? We hebben de route van Stiek hieronder voor je uitgeschreven.

(Of begin bij stap 1 en bel ons meteen)
neem contact op met stiek
Stap #1
Een kort telefoongesprek.

Het begin is simpel: je belt ons even. Dan kunnen we elkaars eerste vragen beantwoorden. Je hoeft je niet eerst voor te bereiden. Het is echt alleen nog een korte kennismaking. Dit is ons nummer: 072-3034890.

stiek persoonlijke kennismaking
Stap #2
Het bezoek op ons kantoor.

Als het telefoongesprek aan beide kanten is bevallen, willen we je graag eens zien. Je komt bij ons langs voor een wat langer gesprek. We stellen je voor aan het team en doen alvast ons uiterste best om je thuis te laten voelen.

stiek bespreken carrière ambities
Stap #3
Het verdiepingsgesprek.

Goed, tijd om aan de slag te gaan. We kiezen een begeleider die bij je past. Met hem of haar ga je het gesprek aan over je wensen, je eisen en je dromen. Kortom: alles wat je kwijt wil over je toekomst, krijgt hier de ruimte.

stiek carrière plan maken
Stap #4
Het strijdplan.

Op basis van de ambities die we uitgebreid met je hebben besproken, maken we een plan. Want er moet natuurlijk wel wat gebeuren. We proberen dan ook zo concreet mogelijk te worden. Nu wordt je toekomst gevat in een helder beeld.

stiek sollicitatie gespreken bij bedrijven
Stap #5
De gesprekken met potentiële opdrachtgevers.

Omdat we samen een plan hebben gemaakt, is het voor ons gemakkelijk om de organisaties te vinden die het best bij jou passen. Maar daarna is het aan jou. Wij regelen de afspraken, zodat jij de mogelijke opdrachtgevers kunt leren kennen.

stiek nieuwe vacature bedrijf kiezen
Stap #6
De keuze (of beter gezegd: jouw keuze).

En dan is nu het moment aangebroken waarop jij mag kiezen waar je wilt werken. Je bent inmiddels bij iedere mogelijke opdrachtgever op bezoek geweest. Bij welke organisatie heb je het beste gevoel? (Wij helpen je hier natuurlijk nog wel bij.)

stiek carrière begeleiding
Stap #7
De begeleiding op de langere termijn.

Je bent inmiddels aan het werk bij een opdrachtgever. Maar we laten je niet zomaar over aan je lot. We blijven voortdurend met je in contact. Niet alleen om te vragen hoe het gaat, maar ook om je aan te sporen tot trainingen, cursussen en andere manieren om beter in je vak te worden. Dit is nog maar het begin!

Ja, heb je er zin in? Dan weet je ons te vinden:
072-3034890. We spreken je snel!

Wij helpen je graag.
Of je nou aan het begin staat van je carrière of al een ervaren professional bent.