In 7 stappen je eigen carrière in de werktuigbouwkunde:

dit is jouw route van Stiek

Ga je voor de machine- en apparatenbouw of toch liever voor constructies? Ons maakt het niet uit, want in beide gevallen kunnen wij je helpen. Niet alleen om werk te vinden, maar om je hele carrière vorm te geven.

Klinkt goed. Maar hoe gaan jullie dat doen?

Stiek heeft een ontzettend groot netwerk in de technische wereld. Daarnaast hebben onze talentmanagers jarenlange ervaring in het coachen van technisch talent.

Zodra we een scherp beeld hebben van je persoonlijkheid en je kwaliteiten, gaan we op zoek naar bedrijven die goed bij jou passen. Uiteraard ben jij degene die uiteindelijk de keuze maakt.

Heb je interesse?
Lees dan hieronder het strijdplan

neem contact op met stiek
Stap #1
Je neemt contact met ons op (wees gerust, je zit nog nergens aan vast).

Er is een goede kans dat je ons nog niet kent. Daarom vinden we het volkomen begrijpelijk als je op z’n minst even een stem wilt horen. Wij raden je dan ook aan om gewoon even te bellen. Je krijgt dan meteen iemand aan de lijn die weet van de hoed en de rand. Ons telefoonnummer is 072-3034890. En mocht je je tijdens het gesprek nog bedenken, dan laten we je gewoon weer met rust.

stiek persoonlijke kennismaking
Stap #2
Je komt bij ons langs voor een kopje koffie en een persoonlijke kennismaking.

We plannen een meeting bij ons op kantoor. Dan doen we een bakje koffie – of een blikje cola, het is maar net waar je zin in hebt – en stellen we je voor aan het team van Stiek. We hopen natuurlijk ook dat we jou een beetje leren kennen.

stiek bespreken carrière ambities
Stap #3
Je krijgt een talentmanager toegewezen met wie je uitgebreid je ambities bespreekt.

Wanneer je het ziet zitten om door ons gecoacht te worden, begint de verdieping. We nemen echt de tijd om jou je wensen te laten vertellen. Dat zijn simpele dingen zoals de bedrijven waar je misschien zou willen werken, maar ook grote vragen over je dromen. Waar zie jij jezelf over vijf jaar? En wat beschouw jij als een geslaagde carrière?

stiek carrière plan maken
Stap #4
We maken samen een carrièreplan om je toekomst vorm te geven.

Dromen zijn leuk, maar ze zijn pas echt fantastisch wanneer je een uitgewerkt plan hebt om ze te bereiken. Dat plan gaan we samen met jou maken. Jij bepaalt wat je wilt. En minstens even belangrijk: wat je níét wilt. Alles gaat in goed overleg.

stiek sollicitatie gespreken bij bedrijven
Stap #5
Wij zorgen ervoor dat je op gesprek mag bij mooie organisaties.

Eerst gaan we op zoek naar de bedrijven die goed passen bij jouw ambities. Daarna regelen wij dat jij langs mag komen. Er moet chemie zijn tussen jou en je toekomstige opdrachtgever, zodat je prettige ervaringen kunt opdoen waar je continu van leert.

stiek nieuwe vacature bedrijf kiezen
Stap #6
Uiteindelijk kies jij het bedrijf waar je je goed bij voelt.

Allemaal leuk en aardig, die plannetjes van ons, maar jij maakt de keuze. Je hebt inmiddels contact gehad met meerdere organisaties, dus nu is het aan jou. Bij welke potentiële opdrachtgever heb je het beste gevoel? (Mocht je deze stap lastig vinden, dan helpen we je natuurlijk om je twijfels weg te nemen.)

stiek carrière begeleiding
Stap #7
Ook tijdens je nieuwe baan staan we nog iedere dag voor je klaar.

Geen paniek, we verliezen je niet uit het oog. Allesbehalve. Want als het goed is, wil je ook naast je nieuwe baan blijven groeien. Daarom zoeken wij de vakinhoudelijke trainingen of persoonlijke coaching waar jij iets aan hebt, zodat je nóg beter wordt. En mocht je in de toekomst klaar zijn voor een nieuwe uitdaging, dan begint de route van Stiek weer opnieuw.

Goed, nu is het aan jou!
Je kunt ons bellen wanneer je wilt: 072-3034890

Wij helpen je graag.
Of je nou aan het begin staat van je carrière of al een ervaren professional bent.