Werken bij Stiek

Wie zijn we?

Stiek is een detacheringsbureau – maar dan net even anders. Het concept is bedacht door Tim Schouwenburg en Niels Blokdijk. Wees gerust: het is makkelijk uit te leggen.

Om te begrijpen hoe het idee is ontstaan, moeten we even terug naar een paar jaar geleden. Tim en Niels werken dan nog niet voor zichzelf. Wel zijn ze allebei al actief in de wereld van detachering en recruitment.

Tijdens hun werk zien ze wat er goed gaat, maar nog meer wat er beter kan. Niet de opdrachtgever, maar het talent zou centraal moeten staan. In deze conclusie vinden ze elkaar. Ze komen samen om te brainstormen en uiteindelijk rolt daar Stiek uit: een bureau dat technisch talent begeleidt over een langere termijn.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hecht en sterk team. We hebben een prachtig kantoor in Alkmaar en we blijven groeien. Daarom zoeken we jou.

Wat doen we?

Nu je weet wat ons doel is – de juiste opdrachtgever vinden voor ons technische talent – kunnen we vertellen hoe ons dagelijkse werk eruitziet.

In de eerste plaats begeleiden we het talent dat voor ons heeft gekozen. Dat betekent uiteraard dat we een baan voor hem of haar vinden, maar daar stopt het niet. We willen het talent ook daarna nog helpen om zich te blijven ontwikkelen.

We bieden trainingen aan, vakinhoudelijke workshops. We beantwoorden vragen op ieder moment van de dag. En we zijn niet te beroerd om het talent een schop onder de kont te geven wanneer dat nodig is. Alles om het talent de sturing te geven die het nodig heeft om zijn of haar dromen te volgen.

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuw talent, zowel jong als oud. Ook daar besteden we veel tijd en energie aan. En tot slot blijven we voortdurend bouwen aan ons grote netwerk in de technische wereld.

Word jij onderdeel van ons team?

Waarom is het een goed idee om voor ons te komen werken?

Zoals gezegd: we groeien als een gek. Dus hebben we steeds meer mensen nodig om onze ambities te kunnen verwezenlijken.

Als het je leuk lijkt om bij een ambitieuze start-up in Alkmaar te komen werken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We werken hard, maar wisselen dat vaak genoeg af met gezelligheid. Het team is relatief klein, daarom zijn er altijd mogelijkheden om meer verantwoordelijkheden op je te nemen. Alleen als je dat ziet zitten natuurlijk.

We willen gebruikmaken van jouw unieke vaardigheden, van jouw persoonlijkheid. Je taken worden dan ook afgestemd op jouw talent, net zoals we dat doen met onze technici. Heb je behoefte aan vrijheid? Dan krijg je dat. Heb je juist richting nodig? Ook dat kunnen we geven.

Goed, tijd om maar gewoon eens een vacature te bekijken. Daarin kunnen we je nog veel specifieker vertellen wat we precies te bieden hebben. En wat we van jou verlangen.