Eric van Wieren: ‘De communicatie met Stiek is erg relaxed en amicaal’

Werkt als monteur voor Caotech

Hoe kwam je met Stiek in contact?

Stiek benaderde mij via LinkedIn. Hieruit is een heel fijn gesprek tot stand gekomen waarna we samen op zoek zijn gegaan naar een nieuwe uitdaging.

Wat was je eerste indruk van Stiek?

Ik vond Stiek eigenlijk meteen bij de eerste ontmoeting een fijn bedrijf. Ons eerste contact was een ontspannen gesprek met een bakje koffie. We hadden het over wat ik zocht in een baan, maar bespraken ook allerlei andere dingen die niet per se met werk te maken hadden. Bij veel andere uitzendbureaus merk je al snel dat het ze erom gaat zo snel mogelijk iemand te plaatsen in een functie die de klant gevuld wil hebben. Bij Stiek kreeg ik vanaf het eerste moment de indruk dat het om mij als persoon ging. Ook toen ik eenmaal aan het werk was, bleef de communicatie met Stiek erg relaxed en amicaal.

Hoe zag jouw proces bij Stiek eruit?

Eerst bespraken wat ik wilde in een baan, waarom ik dat wilde en wat ik nog zou willen leren. Toen is Stiek op zoek gegaan naar bedrijven die bij mijn profiel pasten. Een week later kreeg ik al een belletje dat ik bij zes bedrijven langs mocht gaan. Voordat we samen naar deze gesprekken gingen, ben ik uitgenodigd op kantoor om me voor te bereiden. Uiteindelijk besloten we vijf gesprekken te doen, die we opdeelden in twee dagen. Daarbij werd ik steeds door iemand van Stiek opgehaald en ook de gesprekken deden we samen.

Is er door Stiek geluisterd naar je wensen?

Ja, ik zit erg op mijn plek bij mijn huidige baan. Ik heb hier voldoende mogelijkheden om door te groeien en ben op dit moment mijn kennis aan het verbreden in het elektrische vakgebied van mijn werk. Ook ga ik binnenkort waarschijnlijk naar Ivoorkust om daar een groot project te begeleiden.