Dylan Bakker: ‘Stiek is voor de werknemer bezig in plaats van de werkgever’

Werkt bij AEB Amsterdam als monteur E&I

Hoe kwam je met Stiek in contact?

Ik heb al eerder via Stiek bij een bedrijf gewerkt als allround monteur. Toen ik weer een nieuwe uitdaging zocht, heb ik Stiek opnieuw benaderd of zij nog leuke werkplekken voor me wisten. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen een paar weken had ik nieuw werk via Stiek bij AEB, waar ik nog steeds heel tevreden mee ben.

Welke stappen doorliep je met Stiek in je zoektocht naar een baan?

Bij mij ging alles vrij vlot omdat we al eerder hebben samengewerkt. Ik ben twee keer op kantoor geweest: één keer om mijn CV te updaten en de tweede keer zijn we meteen langs een aantal bedrijven gegaan. Daarvan is AEB het uiteindelijk geworden. Verder had ik eigenlijk weinig ondersteuning nodig.

Wat viel jou op aan de werkwijze van Stiek?

Het clubje van Stiek is echt voor de werknemer bezig in plaats van de werkgever. Ze geven je ook echt de indruk dat ze jou nodig hebben, in plaats van andersom. Het zijn erg fijne mensen om mee samen te werken en ze komen hun afspraken altijd na. De communicatie met Stiek is zolang ik met ze samenwerk altijd goed geweest.

Ben je blij met je huidige baan?

Ik hou ervan om lekker te sleutelen, mezelf te ontwikkelen en variërend werk te doen. Dat heb ik bij AEB, dus ik zit hier helemaal op mijn plek.