Casper Rijswijk: “Stiek helpt je aan een baan waarin je kunt doorgroeien”

Werkt bij Mega-Elektra als calculator voor de meer- en minderwerken

Wat bracht je in aanraking met Stiek?

Ik leerde Stiek kennen via Niels, wij kenden elkaar nog van zijn tijd bij InWork. Toen ik weer zoekende was naar nieuw werk zijn we vrij snel weer bij elkaar uitgekomen.

Hoe heeft Stiek je in het hele proces ondersteund?

Ons eerste gesprek was nog op het oude kantoor van Stiek. Tijdens dat gesprek wilden ze weten wie ik was, zodat ze de juiste baan voor me konden vinden. Hierna zijn we gezamenlijk naar klanten gegaan voor de sollicitatiegesprekken. Stiek hielp me deze gesprekken voor te bereiden door te bespreken wat ik allemaal kon verwachten en hoe ik het gesprek moest benaderen. Daardoor wisten mijn potentiële werkgevers ook goed wat ze aan mij hadden.

Heb je jouw ambities dankzij Stiek kunnen waarmaken?

Doordat Stiek je op een persoonlijke manier helpt, lukt het ze om ook echt met functies te komen die bij je passen en waarin je kunt doorgroeien. Mijn ambitie is op dit moment vooral ervaring opdoen in de binnendienst. Dat lukt met de functie die ik heb, want ik kom in veel afwisselende situaties terecht waardoor ik constant verder groei. Ik ben heel blij dat ik via Stiek aan mijn baan ben gekomen, anders had ik niet eens geweten dat dit bestond.

In hoeverre heb je nog contact met Stiek?

Het meeste contact tussen Stiek en mij verloopt via Whatsapp, maar Niels komt ook af en toe langs om te kijken hoe het gaat. Het contact gaat altijd vlot en persoonlijk. Als je met vragen of een probleem zit, maken ze altijd tijd voor je vrij. Je kunt ook op ieder moment even langskomen op kantoor.