5 jaar Stiek

Ruim vijf jaar geleden, na veel gesprekken en lange avonden sparren, werd ons plan werkelijkheid: een bedrijf starten. Vol trots hebben we op 31-10-2018 Stiek BV opgericht. We gingen aan de slag om techneuten te helpen bij het selecteren van de juiste opdrachtgever in een arbeidsmarkt met grote tekorten en hoge druk. Onze collega’s waren meteen enthousiast, omdat ze nu gekoppeld konden worden aan de juiste opdrachtgever op basis van hun wensen, in plaats van overgehaald te worden om een baan te accepteren.

Veel van onze relaties zagen de meerwaarde hiervan, hoewel ze wel even moesten wennen aan het feit dat we niet meteen aan de slag gingen als ze om personeel vroegen. Ze vonden het echter erg prettig dat op deze manier de match veel beter en duurzamer was.

Naast het leveren van een mooie dienstverlening, kwam plotseling de coronapandemie en kregen we te maken met nieuwe uitdagingen. Het was ontzettend spannend en soms moeilijk, maar dankzij de goede samenwerking met onze klanten en kandidaten hebben we geen problemen gehad! Daarna zijn we snel gegroeid naar waar we nu staan en daar zijn we trots op, want inmiddels:

  • Hebben we meer dan 150 succesvolle bemiddelingen gedaan.
  • Is ons team op kantoor gegroeid naar 6 fijne collega’s.
  • Verwachten we in januari ons 9e en 10e teamlid te verwelkomen.
  • Hebben we de verloning in eigen beheer en zorgen we voor een vlotte administratieve afhandeling.
  • Ontbreekt het ons nog steeds niet aan ambitie en blijven we onze dienstverlening verbeteren.
  • Durven we vacatures helemaal los te laten, maar daarover later meer!

We kijken met veel plezier en vooral goede herinneringen terug op de afgelopen vijf jaar en kijken uit naar de komende jaren!