Technische Helden – Noord-Holland

<< terug

Introductie

Wij zijn op zoek naar Technische Helden. Of je nu net start of al wat meters hebt gemaakt Bij Stiek sta jij centraal. Wat zijn jouw doelen en ambities? Bij wat voor organisaties wil je werken en waar kan je jouw persoonlijke doelen het beste realiseren? Dit zijn vragen die je kunt verwachten als je in gesprek gaat met ons. En samen kiezen we dan het pad om jouw doel te bereiken. 


Organisatie

Je komt bij Stiek in dienst en je gaat bij onze partners en opdrachtgevers werken aan mooie projecten. Heb je een inhoudelijke training of bijvoorbeeld persoonlijke coaching nodig, dit wordt door ons geregeld. Zit je helemaal op je plek bij een opdrachtgever, dan kan je daar in vaste dienst treden. Wil je andere ervaringen opdoen, dan zorgen wij voor een nieuw project of baan.

Jij bepaalt wat je wordt, wanneer je dat wordt en hoe je dat wordt. Bij Stiek hebben wij één doel, jou helpen bij het realiseren van jouw ambitie. Wat die ook is.


Functie

De functies die wij bij Stiek hebben zijn onder andere:

  • Werkvoorbereider
  • Elektromonteur
  • Project Leider
  • CV Monteur
  • Constructie Bankwerker
  • Monteur Service & Onderhoud

Heb je een andere technische expertise of specialisatie, bel ons eens op om de mogelijkheden te bespreken.


Functie-eisen

Wij nemen niet zomaar de eerste de beste held aan. Wij zijn best kritisch. Dat verwachten wij trouwens ook van onze collega’s. Het maakt ons niet uit of je net van school komt of al ervaring hebt. Wat we wel belangrijk vinden is dat je in ieder geval in het bezit bent van een diploma richting techniek. En je vindt het heel belangrijk dat je jezelf kunt blijven (door) ontwikkeling. Als je ook nog je rijbewijs B hebt, dan is het helemaal mooi meegenomen.


Aanbod

Daar tegenover staat natuurlijk ook wat:

  • Aantrekkelijk salaris;
  • Daarnaast krijg je bij Stiek een premievrij pensioen, kan je bonussen verdienen en gaan we regelmatig met z’n allen op pad;
  • Ook worden je onkosten en reiskosten vergoed;
  • En heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen, workshops, coaching etc.


Sollicitatie

Ben je op zoek naar een baan in de techniek en wil je werken bij gave bedrijven in Noord-Holland? Reageer dan direct en solliciteer online!

Wil je eerst wat meer weten over Stiek en hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw ambities? Bel me eens op: 072 – 303 48 90 of stuur me een mail: niels@stiek.nl.

Ik hoor graag van je!

Overweeg je bij ons je carrière vorm te geven?
Heel verstandig. Lees dan vooral eens ons strijdplan in 7 stappen.