Servicemonteur – Wassenaar

<< terug

Introductie

Hoe lekker is het als jouw werkdag start als je over de drempel van je voordeur naar buiten stapt. Voor een opdrachtgever in de toegangsoplossingen is Stiek op zoek naar een Servicemonteur in de buurt van Wassenaar.

Organisatie

Deze internationale opdrachtgever is een van de meest innovatieve organisaties op het gebied van toegang. Over de hele wereld staan hun toegangsoplossingen. Vele miljoenen mensen gaan dagdagelijks op een veilige manier naar binnen en naar buiten. Ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor het plaatsen van de toegangsoplossingen maar juist middels Service en Onderhoud proberen zij de klant juist van dienst te zijn. 

Functie

Jij bent er verantwoordelijk voor dat alle mensen in jouw regio veilig naar binnen en naar buiten kunnen. In de ochtend krijg jij op je tablet jouw route ingeschoten. Eenmaal binnen bij de klant meld jij je keurig aan en doe jij het onderhoud. Als alles weer helemaal werkt zoals het moet meld jij je ook weer netjes af bij de klant en zorg je ervoor dat je bon getekend is. Naast je onderhoudstaken zorg je ook voor een goede administratie. Je houdt alles bij zodat altijd alles overzichtelijk is.

Functie-eisen

  • Techniek heeft jouw interesse en je vindt het leuk om in contact te zijn met veel verschillende mensen;
  • Je hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan in een servicegerichte omgeving;
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat.

Aanbod

  • Een salaris tussen de €2.300 en €2.900 bruto per maand afhankelijk van relevante ervaring;
  • Naast zaken als vakantiedagen en pensioen zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Onkosten zoals een kop koffie onderweg worden vergoed;
  • Een volledig ingerichte service bus.

Sollicitatie

Ben jij de service-/ en onderhoudsmonteur die wij zoeken? Neem dan contact met Linsey of Nienke op via linsey@stiek.nl / nienke@stiek.nl of bel naar 0638908034 / ‪0681012457‬.

Overweeg je bij ons je carrière vorm te geven?
Heel verstandig. Lees dan vooral eens ons strijdplan in 7 stappen.