Skip to main content

Jij bepaalt wat je wordt, wanneer je dat wordt en hoe je dat wordt. Bij Stiek hebben wij één doel, jou helpen bij het realiseren van jouw ambitie. Wat die ook is.


Stiek werkt nauw samen met bedrijven die op zoek zijn naar professionals zoals jij. Organisaties waar jij je ambities kunt waarmaken. Veel van onze klanten zijn actief in de technische en industriële wereld. Dit betekent overigens niet dat wij alleen maar in deze branches bemiddelen. Kijk maar eens naar de banen die wij hebben.


Staat jouw ideale baan er niet bij? Bel ons gewoon eens op, kijken we samen naar jouw wensen en ambities. Of je nou aan het begin staat van je carrière of al een ervaren professional bent. Wij helpen je graag.

Elektromonteur – Amsterdam

Introductie Jouw technische kennis is essentieel voor deze baan. Samen met een team van collega’s installeer je complexe elektrotechnische installaties bij onze klanten. Projecten lopen uiteen van villa’s tot woningen, en diverse utiliteitsbouw projecten. De opdrachten bestaan uit nieuwbouw, renovatie of het volledig vervangen van de installatie betekenen. Op locatie werk je zelfstandig en ben […]

Lees meer