Skip to main content

Jij bepaalt wat je wordt, wanneer je dat wordt en hoe je dat wordt. Bij Stiek hebben wij één doel, jou helpen bij het realiseren van jouw ambitie. Wat die ook is.


Stiek werkt nauw samen met bedrijven die op zoek zijn naar professionals zoals jij. Organisaties waar jij je ambities kunt waarmaken. Veel van onze klanten zijn actief in de technische en industriële wereld. Dit betekent overigens niet dat wij alleen maar in deze branches bemiddelen. Kijk maar eens naar de banen die wij hebben.


Staat jouw ideale baan er niet bij? Bel ons gewoon eens op, kijken we samen naar jouw wensen en ambities. Of je nou aan het begin staat van je carrière of al een ervaren professional bent. Wij helpen je graag.

Manager Service en Onderhoud – Schiphol

Introductie Een dag uit jouw baan als Manager Service & Onderhoud? Onmogelijk om die te beschrijven, elke dag zal anders zijn. Deze functie is namelijk enorm breed en divers. Uiteraard zijn de openstaande werkzaamheden, inkomende storingsmeldingen, het beheren van de contracten en de dagelijkse aansturing van je team een dagelijks onderdeel. Maar ook commerciële taken, […]

Lees meer