Engineer Installatietechniek – BIM Modelleur – Alkmaar

<< terug

Introductie

Heb jij ervaring in het gebruik van BIM in de installatietechniek en ben je nog niet uitgeleerd? Wij zoeken een collega die naast het uitwerken van projecten in Revit ook calculaties kan maken en principeschema´s op kan stellen of dit wil leren!


Organisatie

Deze Noord-Hollandse Installateur is werkzaam op het gebied van verwarmings-/gekoeld water-, luchtbehandelings- en airconditioninginstallaties. Het advies, het ontwerp en de aanleg van de installaties vinden plaats in eigen huis. Dankzij het hoge kennisniveau kunnen de klanten geholpen worden met het oplossen van complexe technische vraagstukken en het uitvoeren van uitdagende projecten.


Functie

Als Engineer zijn technische utilitaire installaties jouw tweede thuis. Je adviseert, ontwerpt en ontwikkelt maar daar stopt het niet. Je bent ook medeverantwoordelijk voor specificaties, werkomschrijvingen, bestekken, begrotingen en principeschema’s. Een veelzijdige baan dus.Natuurlijk hou je jouw kennis niet voor jezelf en hoef je niet zelf alles te weten. Je draagt je plannen over aan de projectleider en de rest van het team maar kunt ook bij hen terecht met jouw vragen. Je werkt mee aan de aanbestedingsstukken en zorgt dat de wensen van de klant op de juiste manier worden vertaald naar een installatie. Eventuele wijzingen in het ontwerp beoordeel je zelf eerst en bespreek je in het team. Elke opdracht is weer anders, reken er maar op dat al jouw kennis van pas gaat komen!


Functie-eisen

  • Kennis van en ervaring in de installatietechniek;
  • Minimaal 1 jaar ervaring als installatietechnisch modelleur;
  • Een afgeronde relevante opleiding op MBO 4 of HBO niveau;
  • Uiteraard kennen Revit en AutoCAd geen geheimen voor jou;
  • Je bent nog niet uitgeleerd en wil de beste in jouw vak worden.


Aanbod

  • Afwisselende en uitdagende functie;
  • Een werkplek binnen een hecht team met een hoog kennisniveau;
  • Ruime doorgroei- /opleidingsmogelijkheden;
  • Prima salaris op basis van opleiding en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, pensioen en ADV.


Sollicitatie

Ben jij geschikt voor deze functie? Reageer dan direct en solliciteer online!

Voor aanvullende vragen kan je Tim of Linsey mailen op tim@stiek.nl / linsey@stiek.nl of ons bellen op 0652305157 / 0638908034.

We horen graag van je!

Overweeg je bij ons je carrière vorm te geven?
Heel verstandig. Lees dan vooral eens ons strijdplan in 7 stappen.